Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lęk

Jestem jakaś pusta
od środka
dusi mnie jakiś brak
części jakiejś
nieznajomej.

2391 wyświetleń
23 teksty
5 obserwujących
  • mill

    7 April 2015, 20:02

    ..ładny....

  • Nikaaaa

    7 April 2015, 13:04

    za pewne serce za "czymś" tęskni...ładny tekst
    pozdrawiam ;)