Menu
Gildia Pióra na Patronite

Namiłościowanie

Jestem chodzącym uczuciem
płynę w głąb serca
nie wiem
dokąd dotrę
błąkam się
jak zegar bez wskazówek.

3597 wyświetleń
41 tekstów
3 obserwujących
  • woda_słodzona

    12 March 2014, 20:16

    "Jestem chodzącym uczuciem" - bardzo ładne.
    Zegar bez wskazówek to tylko tarcza. Tarcza się nie błąka, błąkać się mogą wskazówki bez tarczy.
    Pozdrawiam :)