Menu
Gildia Pióra na Patronite

My kind of love

Jestem, chociaż mnie nie ma.
Szukam, chociaż jest na wyciągnięcie ręki.
Zakładam szklaną maskę, uciekam od rzeczywistości.

Mówię to, czego nie myślę.
Myślę to, czego nie mówię.
Kocham, choć nienawidzę.
Nienawidzę, chociaż kocham.

Pragnę i odrzucam.
Podniecam obrzydzając.
Uzależniam, będąc jedynym remedium.

Wzrastam opadając.
Zakwitam usychając.
Żyję umierając.
Kocham nie kochając.

18 375 wyświetleń
159 tekstów
11 obserwujących
  • zamknięty

    29 November 2014, 19:22

    Dziękuję za uwagę, ciągle się uczę operowania słowem, więc wszelkie sugestie są mile widziane. :)