Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura I

Jestem Atlasem, kiedy niebo spada ci na głowę.

zrozum więc że z czasem
mogę już nie mieć siły
by powiedzieć ci choćby

dzień dobry

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 20 October 2014, 13:30

    Już po południu bardzo dzień :)

  • Gaia

    20 October 2014, 13:23

    Kaśka Kariatyda.
    :)
    Dzień dobry