Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak to możliwe?

Jestem zaledwie
kwiatem nasturcji na deszczu

jedynie niemym spojrzeniem
w dal

tylko drobnym kamyczkiem
w kieszeni dziurawej
jestem

zapachem szarlotki
kolorem czereśniowych ust
smakiem soku z pomarańczy
i brakiem zagubionej rękawiczki

jestem tylko

a dla Ciebie
całym światem

10 088 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących