Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie sznuruj ust

Jestem za gadką
labiryntem słów
otwieram drogę
by złapać nić

porozumienia

Lubię milczeć
wspierać słowo
głaszcząc usta
oddechem

zagadką jesteś?

276 053 wyświetlenia
2561 tekstów
190 obserwujących