Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

jestem wdzięczny za ciemność
gdzie wiedza już nie strąci z wyżyn
a pamięć nie będzie w stanie
mnie zaskoczyć

że ta niezbyt ładna
cała w czerni na rowerze
co przejechała mi po nosie
za dużego buta
to była miłość

a ja cudem
uszedłem z życiem

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • Papużka

    31 March 2017, 22:04

    Pisz... :)
    ...a nie przestanę czytać.

  • Cris

    29 March 2017, 15:22

    Kontrastuje z innymi...ciekawe wersy.
    Pozdrawiam.
    :)

  • silvershadow

    22 March 2017, 13:44

    Dzięki, Yestem. Pozdrawiam. :)

  • 16 March 2017, 20:37

    Fajne.
    Pozdrawiam. :))