Menu
Gildia Pióra na Patronite

Vegettorap

Jestem vegeta, bo wegetuję
nie mam życia i nie króluję.
Inni się bawią i pływają w basenach,
a ja żyję tylko w marzeniach.
Życie umyka jak piasek w klepsydrze
więc wykorzystaj je na tyle mądrze.
Możesz mieć wszystko i nic
lecz nie próbuj przekraczać granic.
Można szybko spaść w przepaść,
ale ciężko się z niej wygrzebać.
Radzę Ci siostro i bracie,
lepiej się pozbierajcie!

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!