Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twój ulubiony

Jestem tylko paskudnym wersem
jednego z Twoich ulubionych wierszy

(znowu to czuję)

kiedy
rozbierasz mnie oczami

litera po literze
wyraz po wyrazie

na końcu jestem naga

jak wtedy
gdy odszedłeś

wiesz
jednak nadal
jednak wciąż
przenika mnie

ta dziwna pełnia

11 862 wyświetlenia
164 teksty
5 obserwujących
  • nashia

    19 January 2014, 21:31

    ;> dziekuje!

  • Janya

    18 January 2014, 17:19

    Super;)

  • onejka

    18 January 2014, 09:02

    świetny