Menu
Gildia Pióra na Patronite

** Pyłek **

Jestem tylko Małym Pyłkiem
unoszącym się nad Waszymi Głowami

Nikt mnie nie zauważa
dryfuję..

Przenikam z Jednego
krańca na drugi..

Podziwiając i nasycając się
Całym tym Pięknem,którego

nie zauważacie nad Swoimi Głowami

Lśnię w Promieniach Słońca
Iskrze w Blasku Księżyca ..

14.07.2014
Malusia_035

56 050 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • krysta

    14 July 2014, 18:42

    Mnie też podoba się :)
    Miłego reszty dnia :)