Menu
Gildia Pióra na Patronite

gorączka bezsennej nocy

jestem tylko kobietą
w środku tętniącego życia

istotą o skomplikowanym umyśle

jestem tylko kobietą
z wnętrzem którego nie znam

z przyzwyczajenia
budzę się każdego ranka...

83 960 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących