Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzięki tobie jeszcze żyję

jestem twoim śladem
ty moim lustrem

stygmatem

zagęszczonym powietrzem
sobie jesteśmy

przez siebie uformowani
bez zalet

za to (z)wadami

na wyciągnięcie dłoni
lub tuż za zakrętem

wroga dobrze mieć
blisko siebie

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    26 February 2016, 07:49

    Serdecznie pozdrawiam:)

  • Malusia_035

    24 February 2016, 11:44

    ciekawy wiersz :)

    Pozdrawiam :)

  • 24 February 2016, 10:40

    Ciekawe spojrzenie.
    B. dobry wiersz.
    Pozdrawiam. :)

  • Cris

    24 February 2016, 09:25

    b. ładny.
    pozdrawiam na miły dzień :)