Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem

jestem twoim niebem
i kiedy trzeba
szepczę
z nieba
deszczem

jestem twoim słońcem
i z dnia końcem
serca gorącem

jestem też księżycem
każdą nocą
szepczę z tobą
modlitwę

a ty bądź mą gwiazdą
każdym dniem
i nocą każdą
bądź mym tchem

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!