Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mrau

Jestem Twą kicią- Twoim tygryskiem.
Całuję Cię w myślach mym słodkim pyskiem.
Jestem też lwicą- kocica drapieżna.
W sprawach miłosnych jestem waleczna.
Również i dzika jestem nocami,
Więc co kochanie będzie z nami?
Skuś sie na mnie i ciało moje.
Wiesz,że to wszystko jest na zawsze Twoje.
Trochę mnie już kotku znasz,
Więc wiesz co teraz robić masz.

12 437 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!