Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka we mnie

Jestem tu
a jednka nie ma juz mnie.
widzisz mnie lecz moje myśli od dawna gdzies bladza
doktykasz mnie lecz moje ciało od dawna puste jest.
mówisz cos do mnie ja nie slucham tak naprawde cie
tylko przytakuje ci bys nie pytał się co mi jest...
wole milczenie
wole pytan unikanie
wole bez szelestne przytulenie
chodz tak bardzo bol sprawia mi
to w srodu cala drże...
nie umiem ci powiedzieć co mi jest
nie umiem po prostu zyciem cieszyc sie...

36 732 wyświetlenia
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!