Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od dziś...

Jestem taka zakochana,
moje serce odnalazło swego Pana
Raduje się moje serce,
w głębi duszy tańczy uczuć tercet:
miłość, radość i namiętność
Dla niego chcę co dzień stawać się piękniejszą,
mądrzejszą, lepszą
Chcę dlań wyrastać ponad przeciętność...
Mogę budzić się w jego ramionach,
czując się spełniona
Buduję nasz wspólny, szczęśliwy świat
dając mu mej miłości śliczny kwiat
Brak w nim jadowitych słów
ludzi zawistnych,
nieszczęśliwych ludzi
Nic nie mąci naszego spokoju
nic smutków w nas nie budzi
Od dziś...

24 176 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!