Menu
Gildia Pióra na Patronite

w twoich ramionach

Jestem taka szczęśliwa
Szczęśliwa
taka Szczęśliwa w twoich ramionach
gdy zabijasz mnie co noc

Unoszę się nad nami
gdy zaciskasz pięść
Rozdając swoją miłość
uderzasz pierwszy raz

Jestem taka szczęśliwa
Szczęśliwa
taka Szczęśliwa w twoich ramionach

Twoje palce płaczą
zaciskając na mej szyi
Otulasz mnie swą opieką
kolejny raz

Jestem taka szczęśliwa
Szczęśliwa
w twoich ramionach

Twoje palce płaczą

kolejny raz...

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!