Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta która rani

Jestem tą która rani.
Jestem tą która nie wie czego chce.
Chcę uczyć się na błędach
dlatego je popełniam.
O części z nich zapominam
Wiele popełniam wciąż na nowo.

Jestem tą która rani.
Jestem tą która nie wie czego chce.
Mam milion pomysłów na minutę
ale żadnego na życie.
Od każdego wschodu słońca
wciąż na nowo próbuje się uporać ze światem.

Jestem tą która rani.
Jestem tą która nie wie czego chce.
Dążę do celu.
Nie oglądam się na innych.
Spełniam marzenia.
Krzywdząc przy tym tak wielu ludzi.

Jestem tą która rani.
Jestem tą która nie wie czego chce.
Dlatego przepraszam.
Wybacz mi jeśli możesz.
Bo... ja jestem tą która rani.
Tą która nie wie czego chce.....

8250 wyświetleń
91 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!