Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jestem szeptem niepewnego serca
zagubionym pośród twoich myśli

Jestem barwą twoich wspomnień
nadającą odpowiedni odcień

Jestem krótką chwilą zatrzymaną
gdzieś w radości twego śmiechu

7977 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • misiek45

    8 September 2013, 23:36

    Bardzo delikatny wiersz -pozdrawiam miło:)

  • Gaia

    4 August 2013, 18:53

    Trzy kolory.... ulotne
    :)