Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem światłem...

...
Jestem światłem...
którego nie widzisz
wschodem...
który niesie nadzieję
zachodem...
który budzi tajemnicę
w dłoniach niosę zaufanie
garścią piasku...
boso za Tobą stoję
czy świat jest wciąż czarno-biały...
tylko wtedy...
gdy zamykasz jemu oczy...
Anita Steciuk

15 420 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
  • Malusia_035

    22 July 2020, 17:53

    Podoba mi się :)

    Pozdrawiam :)