Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 27 January 2020

dla siebie

jestem
surowym klimatem
w którym kwitnę
najpiękniej

pożarem niszczącym
by odradzać
to co prawdziwe

domem
mającym wszystko
by żyć

14 051 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących
  • .Rodia

    27 January 2020, 16:27

    ładne
    inspirujące

    to bardzo dobry opis postaci, jaką zapewne jesteś
    zdrowy, silny i odporny organizm

    dobre geny ;D

    • zatopiony.wrak.

      11 February 2022, 02:08

      nie jestem zdrowym, silnym ani odpornym organizmem

      co najwyżej wątłą płachtą tak subtelnie otulającą głaz jakim bywam

      jednak czasami czuję się jak dom. jeszcze czasam.

    • .Rodia

      18 February 2022, 22:51

      dom brzmi bardzo silnie, odpornie i zdrowo

      Ja wciąż czuje się jak namiot
      Ale chyba nie pogodzę się z inna formą
      Chociaż nie brakuje mi nigdy dachu nad głową i mam wszędzie blisko na spacer

    • zatopiony.wrak.

      19 February 2022, 09:31

      choć wiem, że nie trzeba, to czasem jednak trzeba domem być

      anuż się z niego kiedyś wyfrunie

    • .Rodia

      22 February 2022, 18:27

      może dom to kolejny mit, coś z niczego i takie też może ma znaczenie

      trzymaj się tam gdzie jesteś z tym co jest

  • zatopiony.wrak.

    27 January 2020, 13:56

    dziękuję Wam z całego serca!

  • scorpion

    27 January 2020, 10:57

    Niszczycielska piękna natura

  • giulietka

    27 January 2020, 08:08

    Piękny!

  • Cris

    27 January 2020, 00:36

  • zatopiony.wrak.

    25 January 2020, 18:59

    nie nazywam tego sukcesem a drobinką szczęśliwego życia
    :)

  • 24 January 2020, 22:51

    Sukcesem można nazwać to, że wiesz co dla Ciebie jest dobre. :)