Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przypadłości

Jestem sobie heliofobką.
Słońca szczerze nienawidzę.
Dzień słoneczny mą udręką,
światłem słońca wręcz się brzydzę.

Jestem także pluwiofilką.
Gdy deszcz pada, jestem w raju.
Kiedy inne twarze smutne,
ja się czuję jak na haju.

Jestem również satanistką,
mizantropką i dewiantką,
małą lesbą, czarną owcą
i bezczelną ignorantką.

19 866 wyświetleń
285 tekstów
6 obserwujących
  • awatar

    5 December 2013, 10:49

    mi mało