Menu
Gildia Pióra na Patronite

♪ Sweet melody ♪

Jestem snem
z Twoich wspomnień
stworzonym

jestem marzeniem
pragnieniem
nie spełnionym

jestem dla Ciebie
tajemnicą
słodkim obrazem wymyślonym

jestem iskrą
w Twym sercu
płomień rozpalam

jestem nocą
w świetle księżyca
po cichu nucę

Tobie

Słodką melodię życia...

11 293 wyświetlenia
67 tekstów
27 obserwujących
  • Janya

    10 February 2014, 14:19

    Dziękuje Moniko;))

  • Zielonooka27

    10 February 2014, 09:32

    W myślach zanucona pięknie :)

  • Janya

    9 February 2014, 22:26

    Elu.. Luna dziękuje dziewczyny.
    Pozdrawiam późną porą;)

  • LunaLove

    9 February 2014, 22:21

    Ah jakaż piękna melodia!
    Kradnę i pozdrawiam, Luna ;>

  • Naja

    9 February 2014, 22:16

    Bardzo ładna melodia Natalio...

    Pozdrawiam na dobranoc :-)

  • Janya

    9 February 2014, 21:47

    Pozdrawiam skuter;)

  • Janya

    9 February 2014, 18:55

    Krysiu dziękuje;)
    pozdrawiam;)

  • Czinka

    9 February 2014, 17:48

    Jak romantycznie ,aż ciepło się na sercu robi
    pięknie Natalio

  • Janya

    9 February 2014, 15:01

    Wzajemnie Agnieszko..miłej;)

  • misiek45

    9 February 2014, 14:57

    Bardzo ładnie piszesz Natalio,podoba mi się-miłej niedzieli :)