Menu
Gildia Pióra na Patronite

Autobiografia

Jestem słodka i figlarna
Choc poetka ze mnie marna
Wady swoje polubiłam
Sto kompleksów odrzuciłam

Kiedyś skromna,dziś szalona
Bywam czasem roztargniona
Żyję zawsze w swoim świecie
Moich myśli nie zgadniecie

Kocham ludzi i zwierzęta
Chodzę zawsze uśmiechnięta
Gdy na chandrę nie mam rady
chowam smutki do szuflady

Los jest czekiem bez pokrycia
Dał mi poznac lekcję życia
Dziś nie pora smutku szukac
Lepiej w ludzkie serca pukac

Pozostawic coś po sobie
Byc radosną nawet w grobie
Dziś w pisaniu radośc mam
Serce śpiewa,dusza gra.

109 503 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • xTajemniczax

    3 May 2012, 09:03

    Zabawny wierszyk z humorem. To mi się podoba :)

  • miramija

    1 May 2012, 10:15

    Ode mnie też plusik, za pozytywną energię :)

  • motylek96

    1 May 2012, 09:20

    z optymizmem pod rękę, pozytywne myślenie zawsze w cenie:)