Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdyby się miało zdarzyć niezdarzalne

jestem skałą strzelistą
na szlaku twoim

wiatrem
co mu naszyjnik z liści
utkał czas

rozniosą mnie deszcze łzawe
po polach

będę wschodzić każdej wiosny
za słońcem rąk twoich

83 945 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • 9 February 2017, 20:20

    A to jest piękne.
    Podziwiam. :))

  • Adnachiel

    9 February 2017, 11:43

    Niemal słychać o czym wiatr szepcze.
    Piękny wiersz, bardzo refleksyjny i ukazujący głębie Twojej osobowości.
    I to prawda, żeśmy się dziś zgrali :)

  • giulietka

    9 February 2017, 11:16

    No! Pięknie rozwijasz skrzydła, każdego dnia mienią się innym kolorem!

  • 9 February 2017, 11:08

    Ładny , dwa środkowe wersy
    urzekające wręcz
    Pozdrawiam ;)