Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dlaczego "

Jestem silniejsza od Ciebie
Pomimo tego że jestem w biedzie
Noszę ciężary wytrwale
Wcale się tym nie chwalę
Potrzebuje wsparcia TwojEgo
Bez tego tamtego Ego
Nasuwa się pytanie - dlaczego?
.....

19.04.2022
18:25

281 643 wyświetlenia
2732 teksty
35 obserwujących