Menu
Gildia Pióra na Patronite

na jesień bez barw

jestem serią przebrzmiałych słów
mapą którą wytarł czas
kiedyś byłam początkiem
melodią
dnia dzisiejszego i następnego

umiejscowiona za przecinkiem
na niepełnej godzinie
przesuwam koraliki różańca

135 877 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    2 November 2012, 07:51

    dziękuję
    pozdrawiam serdecznie każdego:)

  • słoneczniki

    1 November 2012, 21:42

    Refleksyjny...
    Trafił do mnie

  • miramija

    1 November 2012, 11:52

    Piękny... refleksyjny wiersz...