Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem...

Jestem samotnym drzewem na skraju pustyni…
Nikt o mnie nie myśli, nikt nie pamięta.
Brakuje mi uczuć, pokarmu dla ciała i duszy.
Jestem smutna, zagubiona, znudzona codziennością.
Jestem po prostu samotna…
Czy zmieni się to kiedyś?
Czy ktoś mnie doceni, pokocha,
Ukaże, że świat może być inny niżeli mi się wydaje?
To wszystko pokaże czas…
Jednak teraz jestem samotnym drzewem na skraju pustyni…

1608 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    31 August 2013, 18:13

    Ładny choć smutny wiersz...ale najważniejsze wiesz,że czas przyniesie zmiany...życzę tych upragnionych :)
    Pozdrawiam :)

  • LunaLove

    31 August 2013, 16:09

    Pierwszy raz odnalazłam dokładnie mój stan w słowach
    i to tak pięknie dobranych. Dziękuję.
    Pozdrawiam, Luna