Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złośliwość Losu

http://www.youtube.com/watch?v=jITIfNZKmbY

Jestem sam
czekam na tę miłość
przypadkową
romantyczną

Nagle zjawiasz się
nie, nie romantycznie
- zwykle.

Nie trzeba teraz bliskości
nie przyglądam się losowi
która rzuca mi w ramiona
miłość jedyną

Idę przed siebie
gdzieś tam w oddali
nagle wpadasz na mnie
- wymarzona i ... jakże niezwykła

Najpiękniejsza
pokrewna dusza
mój cud, marzenie

Lecz... nie widzę
oślepłem
głupiec jestem
- mam tą zwykłą.

81 771 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Gaia

    5 February 2013, 19:55

    Czasem nie tylko oczy zawodzą
    i nie są gotowe
    a strach lub inne coś zabrania

    No zaskoczyłeś mnie Mile.
    Scorpionie :)

  • Szumy

    5 February 2013, 00:21

    mnie się tez nie tak dawno wydawało że to niezwykła miłość .myliłem się
    trzeba szukać dalej lub wrócić,chyba wrócę
    ładny wiersz :)

  • Odchłań

    4 February 2013, 23:14

    każda zwykła miłość jest właśnie tą niezwykłą
    wiersz bardzo mi się podoba

  • agniecha1383

    4 February 2013, 22:09

    OOO!!! Jak Ty mnie pięknie zaskoczyłeś... bardzo mi się podoba wiersz:)pozdrawiam:)

  • MartynaR

    4 February 2013, 21:33

    A widzisz słowa to taka 'rzecz' którą każdy rozumie inaczej ;)
    I tu zależy co dla kogo jest zwykłe. ;)
    Mi się podoba.

  • scorpion

    4 February 2013, 21:28

    Właśnie chyba nie mam jeszcze zwyklejszego wiersza tutaj :) Ale postanowiłem go mimo wszystko wstawić. Diabeł pokusił no i masz :)

  • MartynaR

    4 February 2013, 21:27

    Zwykłą...
    Gdyby moja miłość choć zwykłą była.

    Za to wiersz Twój jest niezwykły ;)
    pozdrawiam