Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

akt X

Teksty z obrazami - akt X - prohibitum amor
akt X - prohibitum amor

jestem rysą wszechświata
wznoszona na srebrnym skrzydle
niczym zaledwie puch
jednak myślą
drogi swej...

9473 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących