Menu
Gildia Pióra na Patronite

O upadku obyczajów

Jestem rycerzem współczesności
nie mam odwagi

Honor swój utraciłem
dawno temu

Hołotę na ulicy
mijam z niesmakiem

Miecz mój zardzewiały
opuszczam w rezygnacji

Sprzymierzeńców nagradzam
uściskiem dłoni
gestem przychylnym
kieliszkiem wódki

Etosem mym
tylko tyle
przyjemność

I w nic już nie wierzę

Nie jestem rycerzem

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
  • MarcoPolo

    16 February 2014, 17:28

    :)