Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jestem rozrzutna "

" Jestem rozrzutna "

Jestem rozrzutna - co nie znaczy, że smutna.

Jestem rozrzutna - tak - mam swoje wady.
Wiedz jedno, że - nie od parady głowę mam.
Wszak i zalet też sporo posiadam.
Kochać potrafię szczerze - tak, właśnie tak - Kocham Ciebie.
Jestem rozrzutna - co nie znaczy, że smutna.
Litery, wyrazy, zdania, przeze mnie składane
Te stokrotkami przyodziane, pachnące, zieloną wiosną. Czułość obrazujące, tak piękne i takie kochane. Właśnie one - Tobie są dedykowane.
Jestem rozrzutna - co nie znaczy, że smutna.
Rozrzucam też myśli na cztery strony świata.
Bo nie wiem, którą drogę wybierzesz.
Chcę by wszystkie prowadziły Cię do mnie.
Byś się nie zgubił w tłumie - rozumiesz?
Jestem rozrzutna.

Da się z tym żyć ....wybacz mi - moją rozrzutność.

2019

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!