Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem rozdarta w pół
wpadam do mętnego jeziora
staram się wynurzyć
lecz dusza tonie
drzewa ronią łzy
kamienie krwawią
słychać dzwonki wietrzne
czy ta tafla lodu będzie odbiciem
mojego ...ja
moje ręce całkiem zimne
mój język nigdy tak drętwy
na dnie widzę jasną zieleń
szukam tam ciebie
mam nadzieję
że lód kiedyś pęknie.

https://www.youtube.com/watch?v=W8wVY3UPkjY

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    30 January 2016, 10:09

    Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    29 January 2016, 14:36

    życiowy, a lody pękają, nawet w Arktyce nikną, bo tryumfuje ciepło, miłość i normalność.