Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

jestem pusta
odbijam się
echem
o ściany
swoich ciemnych
miejsc

wszystko
przepada we mnie
ja
niczym czarna
wdowa
rozpacz
dziura

pochłaniam ludzi -
po nikłym
uścisku serca
szukają siebie
latami

4847 wyświetleń
120 tekstów
43 obserwujących
  • Albert Jarus

    29 November 2012, 19:02

    jestem i czuwam nad Tobą... czarna wdowo
    przygnębiający i głośny wiersz...

  • miramija

    19 November 2012, 14:49

    Smutne to takie... i bliskie mi jakoś...