Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem przy tobie,
coraz mniejszy,
i boję się, że kiedyś
będę musiał zniknąć

Jestem przy tobie,
taki pusty, jak balon
i czuję, jak uchodzi powietrze
byś mogła schować mnie w kieszeni

Jestem przy tobie jakby marionetką
i pociągasz niejako za sznurki
i w ogóle jestem niejako,
bo ja potrafię przesuwać się,
jedynie w dół bez ciebie,
a boję się, że będę tonąć

https://www.youtube.com/watch?v=yZWTNMm9vdM

103 385 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • 18 October 2015, 17:05

    Zależy czym przyjdzie się zachłysnąć .... Czy kuglarz w odpowiednim momencie pociągnie za sznurek.

    Pozdrawiam ciepło