Menu
Gildia Pióra na Patronite

146..

Jestem proszkiem nasennym,
Daję ci te klika godzin,
byś odszedł,
Musisz się z tym pogodzić
Jestem bólem w twoim sercu,Wiem.
Ile kosztuje szczęście?
dużo,
Ale i tak nic nie zastąpi mi ciebie ........
wiem, czego mi teraz tu potrzeba, proszę zagłusz mnie!

4544 wyświetlenia
66 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!