Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem
ponieważ poznałam cień kochania
z nieba przyszedł jak anioł
chwycił mnie za rękę
sposób, w jaki mnie dotyka i całuje
czuje się gorąca jak żar na skórze

powietrze gęstnieje
wszystko jest wszystkim
kiedy cień nie nosi przebrania
przeprowadza mnie z powrotem do dnia

3599 wyświetleń
22 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!