Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem.
Podartą księgą tego wszystkiego, co nazywasz dobrem...- rozsypaną w skrawki Twojego ciała.
Jestem.
Natchnieniem Twoich dłoni...- zastygłą rzeźbą Twojego spojrzenia.
Jestem.
Matczynym pocałunkiem na dobranoc...- pieczęcią nagiego czoła Twoich myśli.
Jestem.
Wstydem Twoich uczuć...- zmarłym oddechem serca.

6227 wyświetleń
56 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!