Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Fascynują mnie Pana wiersze

Jestem Pana bardzo ciekawa
Choć tak często się mijamy
Zatrzymać chciałabym się na chwilę
Zagadnąć, zapytać, zrozumieć

Świat pędzi, kręci się w koło
Umyka tak wiele zdarzeń i ludzi
W natłoku spraw ważnych i pilnych
Tak niełatwo dotrzeć do innych

Gdy nie można usłyszeć głosu
Spojrzeć w oczy, uścisnąć dłoni
Można przyjaznym ciepłem towarzyszyć
Dobrą myślą i zawsze pamiętać

Dedykowane

48 505 wyświetleń
418 tekstów
105 obserwujących