Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

jestem obrazem
niezmiennie martwa natura

to wielka sztuka
pozostać
kiedy ludzie
wychodzą z podziwu

Teksty z obrazami - jestem obrazem
niezmiennie martwa natura

to wielka sztuka 
pozostać
kiedy ludzie 
wychodzą z podziwu - bystry76
jestem obrazem niezmiennie martwa natura to wielka sztuka pozostać kiedy ludzie wychodzą z podziwu - bystry76
43 365 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!