Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nie Ja "

Jestem obiektem Twoich westchnień
Ciepłem które odczuwasz
Zmysłem dotyku w wersach
Czułym pocałunkiem na dobranoc
Nie Ja jestem pierwsza
Cicha noc...
Dzień dobry nie dla mnie

16.11.2022
21.23

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
  • Es van Guard

    17 November 2022, 09:20

    Ależ dobry, dobry również dla Ciebie.
    Przecież po każdym dniu jest pora na noc,
    Dobrą Noc. Również dla mnie. 🌷
    Pozdrawiam