Menu
Gildia Pióra na Patronite

zarozumiałość

jestem niczym
ci którym pozwoliłam podejść bliżej
odtrącili mnie tak jak ja siebie
nie chcą mnie znać

łatwiej jest grać że nic się nie stało
nic to dla mnie nie znaczy
to proste zobojętnieć
gdy nie ma się talentu

zmęczona głosami w głowie
przestałam mówić
myśli zamieniam w sen
nocą kołyszę łzami nadzieję
że kiedyś uda mi się nie obudzić

jestem niczym
gdybym miała naście lat
może twierdziłyby tak emocje
z wiekiem przestałam się nimi tłumaczyć

2877 wyświetleń
110 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!