Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nic "

Jestem Nic
Znaczącym Nic elementem
Nie układam się w całość
Gdy wszystko tak się składa
Słabo językiem władam
Pomimo tego że wypada
Stroić min nie potrafię
Na modzie się znam
Więc żyć mam chęć
Nic takie znaczę
Wypadłam z historii koła
Nie będę się toczyć od nowa
Nic nie sklecę
Może głupstwa plecę czy plotę?
Coś pleść potrafię
Serce skleić też potrafię
Może jednak Coś znaczę?

18.02.2021
06:35

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!