Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mess

Jestem na krawędzi...
Na krawędzi nas...
jeden krok już mnie dzieli
od znienawidzenia samej siebie...
Sama w sobie się zapadam.
A Ty mówisz o miłości...

Nigdy nie chciałam Cię skrzywdzić,
Nigdy nie chciałam nas zabić
Nigdy bym przecież na to nie pozwoliła
Nigdy tak mocno nie pękło mi serce...

A wciąż dzieli mnie tylko jeden krok,
za jeden krok przepaść...

3343 wyświetlenia
63 teksty
1 obserwujący
  • M44G

    12 July 2015, 20:12

    Bardzo ładnie.