Menu
Gildia Pióra na Patronite

* Kim jestem - ja Bożena BAJA *

****** ***
...jestem muzyką
delikatną, przemawiającą do Twojego serca...
...kryształowym dzwoneczkiem,
przy końskiej uprzęży...
...tą wiązką światła
która przywołuje piękne marzenia...
...jestem uśmiechem radosnym,
jak ptasie trele...
...delikatną kroplą deszczu,
która cichutko spływa po szybie...
...skromnym, DZIKIM FIOŁKIEM,
śpiewającym wonności sopranem...
...jestem tą chwilą
o której, nigdy się nie zapomina...
Jestem i zawsze taka będę...Bożena BAJA

****** ***

15 019 wyświetleń
139 tekstów
4 obserwujących
  • Bożena BAJA

    21 January 2016, 08:55

    * Mireczka *

    DZIĘKUJĘ CI SKARBIE.
    Uroczego dnia Ci życzę.
    Idę zobaczyć, co Ty dodałaś Mireczko.

  • Mireczka

    20 January 2016, 16:18

    Możesz być tym kim tylko zechcesz Bajeczko. Wspaniałe wpisy.
    Pozdrawiam serdecznie.-MIRKA.

  • Bożena BAJA

    13 January 2016, 10:27

    Ale to PROFIL na GOOGLE - to porządny profil...nie byle co...

  • Bożena BAJA

    13 January 2016, 10:19

    * inteligętna *

    Pozdrawiam i zapraszam na mój profil w G
    https://plus.google.com/u/0/110337285814031408511/posts