Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem milczeniem
ukrytym na dnie
twojego serca

rozrywam ciszę
na strzępy krzyku

modląc się pod krzyżem nadziei,
by nasze światy
nie pokryły się purpurą

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących