Menu
Gildia Pióra na Patronite

Próbuję

Jestem mężem stanu
Oczywiście takiego to stanu
Na jaki ma wpływ

Świat niezbyt wielki
A los niezbadany i ja
Nad tym zwyczajnie zatroskany

Odrzucę lub zegnę
Pod kołem zębatem
I tak wszystko potoczy inaczej

Czasami coś ugram bywa że sporo
Ogólnie do przodu

I m bardziej kuleję
Tym bardziej z pokorą

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!