Menu
Gildia Pióra na Patronite

Klucz

Jestem kluczem
do niepasujących drzwi.

Zaszufladkowany na dnie
rdzewieję.

Odmierzam kroki czasu
na żelazie ciała.

Mogłem być kluczem
do sukcesu serca.

Jestem kluczem
niepasującym do drzwi
tego świata.

21 191 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
  • funeralofheart

    11 January 2016, 20:02

    Wow, dzięki, to "pokrzepiająca" opinia..