Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jezioro

jestem kamieniem
rzuconym w zimną wodę

czekam na dnie jeziora
aż wyciągnie mnie miłości dłoń

14 142 wyświetlenia
99 tekstów
4 obserwujących
  • Człowiek_Widmo_1986

    5 November 2016, 05:40

    To się gościu nie doczekasz ;p