Menu
Gildia Pióra na Patronite

Monsuny.

Jestem jak wiatr,
szalona.
Czasami cicha i spokojna
szybka i porywista.
Zakochana
otumaniona
częściowo zraniona jednak silna.
Jesteś jak wiatr
nie do okiełznania złapania i zatrzymania
muzykalny, pełen uroku
z magicznym światłem w środku.
Zderzamy się i przenikamy przez się
jak gdyby na tym polegał nasz sens.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
  • pannamonfort

    24 March 2010, 20:54

    Śliczne to jest. :)